Ραγισμένα Μπισκότα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, (cracked cookies) από το Glutenfreeonline.gr!
Μπισκότα Ραγισμένα
Υλικά:
– 200γρ. αλεύρι χ.γ. http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/migmata-aleyron/gf-flour-mix-extra-detail
– 2 αυγά
– 100γρ καστανή ζάχαρη
– 80γρ λιωμένο βούτυρο
– 250γρ λιωμένη σοκολάτα http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/gluka-snak/chocolates/gf-dark-chocolate-detail
– 1 φακελάκι βανίλια σε σκόνη http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/gluten-free-vanilla-bourbon-detail
– 1 φακελάκι baking powder http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/gluten-free-baking-powder-detail
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
– 1 φλυτζανάκι εσπρέσο
– 1 φλυτζάνι αλεσμένα κότζι-μπέρι, μύρτιλα, καρύδια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε αυτό το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά πλάθουμε μπαλίτσες, τις βουτάμε στη ζάχαρη και μετά στην άχνη και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180˚ C μέχρι να «ραγίσουν».
http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/
Αφήστε μια απάντηση