Ραγισμένα Μπισκότα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, (cracked cookies) από το Glutenfreeonline.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μπισκότα Ραγισμένα

Υλικά:

–         200γρ. αλεύρι χ.γ. http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/migmata-aleyron/gf-flour-mix-extra-detail

–         2 αυγά

–         100γρ καστανή ζάχαρη

–          80γρ λιωμένο βούτυρο

–          250γρ λιωμένη σοκολάτα http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/gluka-snak/chocolates/gf-dark-chocolate-detail

–         1 φακελάκι βανίλια σε σκόνη http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/gluten-free-vanilla-bourbon-detail

–         1 φακελάκι baking powder http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/gluten-free-baking-powder-detail

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

–         1 φλυτζανάκι εσπρέσο

–         1 φλυτζάνι αλεσμένα κότζι-μπέρι, μύρτιλα, καρύδια

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε αυτό το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά πλάθουμε μπαλίτσες, τις βουτάμε στη ζάχαρη και μετά στην άχνη και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.

Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180˚ C μέχρι να «ραγίσουν».

http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/

http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/suntages/item/280-ragismena-biskota-xoris-glouteni-cracked-cookies

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *