Τιραμισού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από το thecover.gr!

Το ιταλικό γλυκό που λατρεύουμε.

 

Μια εύκολη συνταγή για Τιραμισού χωρίς γλουτένη.

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα σαβαγιάρ DS-Schär

1 κουτί σαντιγύ MORFAT

1 τυρί κρέμα PHILADELPHIA

1 φλ. τσ. ζάχαρη

2 αυγά

3 κτ.σπ. Nescafe

Κακάο ΙΟΝ (των 125 γραμ. που δε περιέχει γλουτένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε με το μίξερ σε ένα μπολ τη σαντιγύ με τη ζάχαρη.

Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα αβγά σε ένα άλλο μπολ και τους χτυπάμε με το τυρί κρέμα.

Χτυπάμε τα ασπράδια των αβγών με το σύρμα μέχρι να γίνουν μαρέγκα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο πρώτο μπολ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Βράζουμε τον καφέ σε 2 φλ.τσ. νερό με δύο κτ.σπ. ζάχαρη και αφήνουμε να κρυώσει.

Βουτάμε τα μισά σαβαγιάρ για 2 δευτερόλεπτα μόνο από την κάθε πλευρά για να μην μουλιάσουνε και στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

Στρώνουμε το μισό μείγμα μας από πάνω.

Ξαναστρώνουμε με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ που εχουμε βουτήξει επίσης στον καφέ, και στρώνουμε την υπόλοιπη μισή κρέμα από πάνω.

Πασπαλίζουμε με κακάο.

Έτοιμο!

 

 

http://www.thecover.gr/tiramisu-xwris-glouteni/

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *