VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
IONSWEETS.GR

 

Για τη βάση
• 1 πακέτο αλεσμένα μπισκότα ολικής άλεσης με προβιοτικά  ***
• 1 κουταλιά της σούπας ‏μαρμελάδα μήλο (προαιρετικά)
• 1/16 κουταλάκι του γλυκού ‏αλάτι (βον σαλτ )bon salt χωρίς νάτριο
• 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
• 3 κουταλιές της σούπας γάλα
Για το cheesecake
• 400 γραμμάρια ‏τυρί κρέμα
• 2 φλιτζάνια ‏2% γιαούρτι
• 10 γραμμάρια ‏σκόνη στέβια
• 1 πρέζα ‏αλάτι (βον σαλτ )bon salt χωρίς νάτριο
• 2 ‏αυγά
• 2 κουταλάκια του γλυκού ‏εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σως φράουλας
• 250 γραμμάρια ‏φράουλες
• 3 γραμμάρια ‏στέβια σκόνη
• ‏Χυμό από μισό λεμόνι
• 50 γραμμάρια ‏νερό

 

 
Εκτέλεση
Για τη βάση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη σάλτσα μήλου, το αλάτι, και το εκχύλισμα βανίλιας.
3. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου, και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
4. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και πιέζετε με τα χέρια σας να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
5. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά.
Για το cheesecake
1. Ενώ η κρούστα είναι στο φούρνο, στο κάδο του μίξερ ανακατέψτε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, στέβια, τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να γίνει λείο.
2. Προσθέστε το αλάτι και ανακατέψτε ξανά.
3. Βγάζετε από το φούρνο τη βάση και χύνετε το μείγμα, ψήνετε το cheesecake για 35 στους 160 βαθμούς.
4. Αφήνετε να κρυώσει καλά 2 ώρες στο ψυγείο και σερβίρετε με σως φράουλα.
Για τη σως φράουλας
1. Βάζετε τις καθαρισμένες φράουλες σε κατσαρόλα με το νερό και αφήνετε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
2. Μέσα σε ένα μεγάλο σουρωτήρι απλώνετε ένα διπλό τουλπάνι.
3. Ρίχνετε μέσα τις φράουλες με τον χυμό και τις πατάμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα.
4. Στον χυμό που έμεινε από το στύψιμο προσθέτετε τη στέβια και βράζετε για τρία λεπτά.
5. Βγάζετε το σιρόπι από την φωτιά και αφαιρείτε τον αφρό.

 
www.naturalbuys.gr 210 5226088
*** DIGESTIVE COOKIES ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ
Τα Προβιοτικά ασπίδα του εντέρου.
Βοηθούν στο πρήξιμο και φούσκωμα της κοιλιάς

 

Η Natural Products στην προσπάθειά της να δημιουργήσει νέας τεχνολογίας προϊόντα για τους Έλληνες καταναλωτές, 100% Ελληνικά προϊόντα και μετά από έρευνα ενός έτους περίπου επέλεξε την Βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και του τελευταίου τύπου εργοστασίου μπισκότων που έχει γίνει στην Ελλάδα, για την παραγωγή μπισκότων με προβιοτικά.. Τα τελικά προϊόντα με προβιοτικά ελέγχονται στο εργαστήριο της Biotech στην Αμερική για την ποσότητα των προβιοτικών που επιζούν μετά το ψήσιμο των μπισκότων. Έτσι είμαστε σίγουρη πως τα μπισκότα μας κάνουν την δουλειά τους εκεί που πρέπει, στο εντερικό μας σύστημα.
Νοιώστε την διαφορά χρησιμοποιώντας στην καθημερινότητά σας  Ελληνικά προϊόντα με προβιοτικά.

 

 

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ και στο e-shop www.naturalbuys.gr

 

 

NATURAL PRODUCTS 210 5226088

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *