Φραουλογλυκό με ζελέ της “L”, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 κουτιά ζελέ φράουλας light
2 κρεμες αραβοσίτου με γεύση κακαο
800 ml γαλα χαμηλων λιπαρων
10 φραουλες
150 gr μπισκοτα πτι μπερ ολικης
2 κσ μαρμελάδα φραουλας χωρις ζαχαρη αραιωμενη

 

Εκτέλεση


Βραζω τα 400 ml γαλα και μεσα διαλυω τα δυο κουτια ζελε.Αφηνω λιγο να κρυωσει , το τοποθετω σε μια φορμα σιλικονης και το βαζω στο ψυγειο να κρυωσει.Ψιλοκοβω τις φραουλες και τις βαζω απο πανω .Ετοιμαζω τη κρεμα κακαο με τα υπολοιπα 400 ml γαλα ,αφου πηξει αφηνω λιγο να κρυωσει και μετα τη ριχνω πανω στις φραουλες.Βαζω στο ψυγειο για λιγη ωρα και μετα απλωνω τη μαρμελαδα απο πανω και αφου τριψω τα μπισκοτα στο μουλτι τα συμπληρωνω και αυτα .Αφηνω στο ψυγειο για 3 ωρες τουλαχιστον.Βαζω σ ενα ταψι λιγο ζεστο νερο (2 ποτηρια ) και αφηνω για μερικα δευτερολεπτα τη φορμα .Τοποθετω ενα πιατο μεγαλυτερο απο τη φορμα απο πανω και με προσοχη αναποδογυριζω το γλυκο στο πιατο.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Καλή επιτυχία!

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/1016278765073775/?type=1&theater

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *