Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Συστατικά

  • 175 γραμ. κουβερτούρα ΙΟΝ

  • 355 γραμ. κρέμα καρύδας

  • 90 γραμ. δαμάσκηνα

Οδηγίες

  • ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε με τη μέθοδο του μπεν μαρί.

  • 2.Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας και τα δαμάσκηνα. Πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο.

  • 3.Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε.

  • 4.Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.

  • 5.Στολίζουμε με granola.

 

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …

Περισσότερα για τον σεφ…

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *