Vegan σοκολατένια μους, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
- Προετοιμασία
- Λεπτά
- Ποσότητα
- 4 ποτήρια
- Επίπεδο
Συστατικά
175 γραμ. κουβερτούρα ΙΟΝ
355 γραμ. κρέμα καρύδας
90 γραμ. δαμάσκηνα
Nutrition Info
- 599,5 Ενέργεια kcal
- 28,4 Λιπαρά g
- 22,5 Κορεσμένα λιπαρά g
- 84,4Υδατάνθρακες g
- 75,3 Συνολικά σάκχαρα g
- 3,4 Πρωτεΐνες g
- 1,7 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Οδηγίες
ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
2.Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας και τα δαμάσκηνα. Πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο.
3.Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε.
4.Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.
5.Στολίζουμε με granola.
Μερίδες : 4
Έτοιμο σε : 60 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους αβοκάντο με φυστικοβούτυρο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος, από την Αριάδνη Πούλιο...
Πανεύκολη μους σοκολάτας χωρίς αυγά, ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και το sintagespa...
Σοκολατένιο κέικ με Kahlua, από την Aριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Σοκολατένιο fudge με 3 υλικά, από την Λένια και τις Veggie Sisters!
Σοκολατένια τούρτα γενεθλίων με μαρμπρέ κέικ, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση