Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αλεσμένα αμύγδαλα, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλεύρι κοσκινισμένο και το κορν φλάουερ, ολοκληρώνοντας με 5-6 σταγόνες από εσάνς πικραμύγδαλου.
Ανακατεύουμε καλά με απαλές κινήσεις το μείγμα. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μπάλες μείγματος με απόσταση μεταξύ τους. Τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και αφήνουμε για 4 με 5 ώρες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100°C και μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τα μπισκότα να ψηθούν για μισή ώρα περίπου, γυρίζοντάς τα και από την άλλη πλευρά για να ψηθούν ομοιόμορφα.
Μόλις ετοιμαστούν, τα βγάζουμε από το ταψί με μια σπάτουλα και τα τοποθετούμε σε μια ξύλινη επιφάνεια για να κρυώσουν. Κατόπιν, μπορούμε να τα διατηρήσουμε σε κουτί μπισκότων για αρκετό καιρό.
Αφήστε μια απάντηση