ΥΛΙΚΑ

150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ άσπρη ζάχαρη

50 γρ ακατέργαστη ζάχαρη

1 αυγό και ένα ασπράδι

440 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 βανίλιες

κουβερτούρα λιωμένη για τα drips

 

 

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε το βούτυρο με τις ζάχαρες να αφρατέψουν.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 C.

Ρίξτε το αυγό, το ασπράδι και το άρωμα.

Αλλάξτε εξάρτημα και βάλτε τον γάντζο στο μίξερ.

Ρίξτε το αλεύρι και ζυμώστε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια με τον πλάστη σας .

Κόψτε με το κουπάτ μπισκότα..

Βάλτε τα να ψηθούν για περίπου 8-10 λεπτά σε ταψάκια που έχετε στρώσει χαρτί ψησίματος..

Αφήστε τα να κρυώσουν καλά..

Λιώστε την κουβερτούρα σε μπαίν μαρί σε σιγανή φωτιά .

Βάλτε την σοκολάτα σε κορνέ και κάντε γραμμούλες στα μπισκότα σας ..

Σερβίρονται  με καφέ η Γάλα η τσάι …

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

https://koykoycook.gr/?p=27523

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *