Λαδοκούλουρα (νηστίσιμα), από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
3 ποτήρια λάδι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ρακί
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 κιλά αλεύρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις
σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύετε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας διαρκώς και στο τέλος ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι. Προσθέτετε τόσο αλεύρι ώστε να αποκτήσετε μια ζύμη μαλακή και λεία.
Πλάθετε τα κουλουράκια στο σχήμα της αρεσκείας σας, τα πασπαλίζετε με το σουμάμι και ψήνετε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί σε προθερμασμένο φούρνo στους 180° C για 20′-25′ περίπου.
https://tinyurl.com/y2h3zfqw
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ταχινοκουλουράκια μόνο με 3 υλικά, από την Αντριάνα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
"Νηστίσιμα σοκολατένια κουλουράκια σε 1 μπολ, νόστιμα & πανεύκολα", από την 'Αννα Χαλικιά και το mad...
Κουλουράκια σουσαμένια με ταχίνι και κανέλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και το sintagespanos!
Νηστίσιμα κουλουράκια μελιού βουτηγμένα σε σοκολάτα, από το sintayes.gr!
Κουλουράκια με γεύση μελομακάρονο, για όλο το χρόνο (Video), από την οικογένεια Καρελάνη και το food...
Ταχινοκούλουρα με πορτοκάλι, από το "Συνδημιουργία", αστικό καταναλωτικό συνεταιρισμό Μαραθώνα!
Αφήστε μια απάντηση