Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.
Νηστίσιμα, μαλακά cookies με βούτυρο φιστικιού, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!
Υλικά
- 1/2 κούπα βούτυρο φιστικιού (το βρίσκουμε εδώ)
- 4-5 κουτ. σούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 μικρό αυγό (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. σούπας κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 τσιμπιά αλάτι (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
- Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Να γιατί πρέπει να τρως φυστικοβούτυρο!", από την Φίλια Μητρομάρα και το wefit.gr!
Νησιώτικα σταφιδωτά νηστίσιμα, από την Γωγώ Σαμίου!
Νηστίσιμο κέικ με φιστίκια και σοκολάτα, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlec...
Cheesecake με φυστικοβούτυρο, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Σοκολατένια παγωτάκια με φυστικοβούτυρο, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the taste...
Cookies Vegan με κακάο και σταγόνες κουβερτούρας κλασική ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets...
Αφήστε μια απάντηση