Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.

Συνταγή: Konstantina Voulgaridou

Μερίδες: 6 μεγάλα

Υλικά

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  3. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
  4. Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
  5. Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
  6. Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *