Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά.
Μεταφέρουμε το λιωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μαζί με την καστανή και την κρυσταλική ζάχαρη μέχρι να αναμιχθούν.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά στο μίγμα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα μας.
Σε ένα μπόλ αναμιγνύουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, τη σόδα, την κανέλα και το αλάτι.Μεταφέρουμε το μίγμα των στερεών υλικών στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να προκύψει μια ζύμη.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπόλ και το καλύπτουμε με μια μεμβράνη.Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
Βγάζουμε τη ζύμη απο το ψυγείο και την αφήνουμε για 10 λεπτά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Ψήνουμε στο φούρνο για 7-9 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα μπισκότα.
Βγάζουμε τα μπισκότα απο το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στο μεταξύ φτιάχνουμε τη γέμιση.
Βάζουμε το τυρί και το γιαούρτι στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.Προσθέτουμε την βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Τέλος προσθέτουμε τμηματικά τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει τόσο πηχτό το μίγμα ώστε να μπορέσουμε να το αλείψουμε στα μπισκότα μας.
Όταν κρυώσουν τα μπισκότα μας, αλέιφουμε τα μισά με την κρέμα τυριού και τα καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Η δοσολογία είναι για περίπου 28 μπισκότα.
http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/mpiskota/mpiskota-kanelas-me-gemish-kremas-turiou
Αφήστε μια απάντηση