Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι μαλακο, οσο «παρει» (γύρω στα 2 κιλά )
Λαδι Ηλιελαιο 1000γρ
Ζαχαρη 1000γρ
Χυμο Πορτο 500γρ
Κονιακ 100γρ
Κανελα 3κ.γ.
Γαρυφαλο 1κ.σ.
Σοδα 1κ.σ.
Μπεικιν 20γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε στο μιξερ ολα τα υλικα και τα δουλευουμε στην
αργη ταχυτητα, για περιπου 8 λεπτα, ωστε να ανακατευθουν
ολα τα υλικα, στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το Αλευρι,,
Μαλακο αν δεν σας ειπα, και προσεχουμε να μην μας σφιξει,
οταν δουμε πως εγινε το ζυμαρι μας σταματαμε, το βγαζουμε,
περνουμε ενα μικρο κοματι και κανουμε ενα φυτιλι, αν δεν μας
κολαει ειναι σωστο, οσο τα πλαθουμε σκεπαζουμε την ζυμη με
ενα σελοφαν, να μην ξερενεται, πλαθουμε σε κυκλακια και
αε ενα ταψακι εχουμε ζαχαρη-κανελα, τα βουταμε απο την
μια πλευρα και αραδειαζουμε στο ταψι, ψηνουμε ατους 180β
για περιπου 16-18λ.
Καλη σας επιτυχια!!!

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458501687527697&set=a.458501580861041.104322.355789504465583&type=1&theater

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *