Sisinni Almond cream cookies με σοκολάτα, από την Ντίνα Καρα!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τραγανά cookies αλλά και μαλακά, αρωματικά και νόστιμα όσο λίγα. Το ατού είναι η αμυγδαλόκρεμα της #Sisinni !!!! Εσείς μπορείτε να βάλετε φυστικοβούτυρο #Sisinni , όπως βάζει η madame ginger στην συνταγή της .

#Sisinni Almond cream cookies με σοκολάτα
Μερίδες: 26 μεγάλα μπισκότα
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 10 λεπτά

 

Υλικά

400 γρ. αλεύρι μωβ μύλων Α. Γεωργίου
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
½ κ.γ. αλάτι
110 γρ. βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ή καστανή ή άλλη
1 μεγάλο αυγό
120 γρ. αμυγδαλόκρεμα Sisinni με στέβια
50 γρ. νιφάδες σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα Sisinni

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση

1) Σε μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
2) Σε άλλο, μεγαλύτερο μπολ, χτυπάμε με μίξερ χειρός, το βούτυρο και την ζάχαρη για 2 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό, χτυπάμε λίγο και την αμυγδαλόκρεμα και ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3) Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά, με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, μέχρι να ενωθεί το αλεύρι με το υγρό μείγμα. Ρίχνουμε τις νιφάδες σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να απλωθούν ομοιόμορφα στη ζύμη.
4) Πλάθουμε μικρές μπάλες και τις τοποθετούμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα. Τις πιέζουμε ελαφρώς με πιρούνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC, για 20 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν. Περιμένουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά και σερβίρουμε.

https://www.madameginger.com/…/paneukola-mpiskota-fustikob…/

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *