Soft cream cheese cookies, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

230 γρ τυρί Φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

130 γρ μαλακό βούτυρο ( όχι μαργαρίνη)

290 γρ ζάχαρη

2 αυγά

1 βανίλια η ξύσμα από ένα λεμόνι( εγώ προτιμώ το ξύσμα)

365 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουταλάκια γεμάτα μπαίκιν πάουντερ

μισό κουταλάκι αλάτι

χυμό μισού λεμονιού

άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε το τυρί κρέμα και το βούτυρο μαζί μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέστε την ζάχαρη και εξακολουθήστε το χτύπημα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ρίξτε τα αυγά και το άρωμα.

Βάλτε το αλεύρι ,το μπαίκιν και το αλάτι σε ένα μπώλ και ανακατέψτε τα.

Ρίξτε σταδιακά το μείγμα των αλεύρων μέσα στο μίξερ μαζί με τον χυμό λεμονιού.

Μην παραχτυπήσετε το μείγμα σας(ίσα ίσα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά).

Στρώστε με χαρτί ψησίματος ένα ταψί και με το scoop του παγωτού  <κόψτε>

κούκις  και βάλτε τα σε απόσταση το ένα από το άλλο.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς για περίπου 10-11 λεπτά

μέχρι τα μπισκότα σας να κάνουν πάτο .

Μην τα παραψήσετε γιατί θα βγούν ξερά και <μπισκοτένια > ..

Αφήστε τα να κρυώσουν προτού να τα μετακινήσετε από το ταψί ..

Πασπαλίστε με άφθονη ζάχαρη άχνη ..

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
 
https://koykoycook.gr/?p=26661
 
 
 
        
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *