Creta Carob
BOLERO-BIODIET

 

Συστατικά

Για το φύλλο
350γρ.αλέυρι
150ml νερό
50ml σπορέλαιο
5ml ξυδι
1 πρέζα αλάτι
Για την κρέμα
500ml γάλα
100γρ. ζάχαρη
4 κ. σούπας κόρν φλάουρ
2 κρόκους αυγών
50γρ.βούτυρο
Για την σάλτσα σοκολάτας
300γρ.γάλα
300γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
70γρ. βούτυρο
80ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σούπας κορν φλάουρ
50γρ. μπισκότα (σπασμένα σε μικρά κομμάτια)
Για το γαρνίρισμα
50γρ. άχνη ζάχαρη
100γρ. λιναρόσπορο (καβουρδισμένο)

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *