Bolero-Biodiet
35 λ

Μέτριας Δυσκολίας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μέτριας Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύµη (φρέσκια ζύμη ψυγείου)

ή 1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη

1 φλ. βούτυρο ή µαργαρίνη, λιωµένα
1 φλ. ζάχαρη, καστανή
4 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
1 φλ. σταφίδες, ξανθές
1 αβγό χτυπηµένο µε 1 κ.γ. νερό για την επάλειψη
1 φλ. ζάχαρη άχνη για την κρούστα

Βήμα 1

Σε έναν καθαρό πάγκο εργασίας στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας Χρυσή Ζύμη. Ραντίζουμε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας με το μισό βούτυρο ή τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με τη μισή ζάχαρη, τη μισή κανέλα και τις μισές σταφίδες.

Βήμα 2

Τυλίγουμε τη σφολιάτα σε ρολό και το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκ. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

Βήμα 3

Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας μια απόσταση 2 εκ. μεταξύ τους, τα αλείφουμε με το χτυπημένο αβγό, τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και τα ψήνουμε για περίπου 30-35 λεπτά.

http://xrisizimi.gr/sintages/danezika-rola-me-kanela-kai-stafides/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.