∆ανέζικα ρολά µε κανέλα και σταφίδες, από την Χρυσή Ζύμη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Φτιάξτε τα δικά σας δανέζικα ρολά με κανέλα και σταφίδες. Τόσο εύκολα και απολαυστικά που θα σας ζητούν τη συνταγή! 

τη συνταγή!

Υλικά

1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύµη (φρέσκια ζύμη ψυγείου)

ή 1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη

1 φλ. βούτυρο ή µαργαρίνη, λιωµένα
1 φλ. ζάχαρη, καστανή
4 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
1 φλ. σταφίδες, ξανθές
1 αβγό χτυπηµένο µε 1 κ.γ. νερό για την επάλειψη
1 φλ. ζάχαρη άχνη για την κρούστα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Μέτριας Δυσκολίας

Βήμα 1

Σε έναν καθαρό πάγκο εργασίας στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας Χρυσή Ζύμη. Ραντίζουμε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας με το μισό βούτυρο ή τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με τη μισή ζάχαρη, τη μισή κανέλα και τις μισές σταφίδες.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βήμα 2

Τυλίγουμε τη σφολιάτα σε ρολό και το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκ. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

Βήμα 3

Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας μια απόσταση 2 εκ. μεταξύ τους, τα αλείφουμε με το χτυπημένο αβγό, τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και τα ψήνουμε για περίπου 30-35 λεπτά.

12651358_729027333900181_3254535999893161522_n

http://xrisizimi.gr/sintages/danezika-rola-me-kanela-kai-stafides/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *