Γλυκό ψωμί γεμιστό με κεράσια, από το Sidagi.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά
4 κούπες κεράσια καθαρισμένα
450 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
1 πακέτο μαγιά ξερή
25 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
1 κουταλία του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
300 ml νερό χλιαρόΕκτέλεση

Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη. Ανακατεύουμε την ξερή μαγιά και τη ζάχαρη, τα κερασάκια, προσθέτουμε το χλιαρό νερό και τέλος το αλάτι. Κάνουμε μια μαλακή ζύμη και ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου.

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα, σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Όταν είναι έτοιμη τη ζυμώνουμε απαλά και τη βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα. Την αφήνουμε πάλι για μισή ώρα σε ζεστό μέρος. Όταν είναι έτοιμη βάζουμε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *