Laurence-galerie de chocolat
Creta Carob
Laurence-πάρτυ-βάφτιση

Από την:Φιλιώ Μπαρμπαρή

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό Βούτυρο
3 ποτήρια Ζάχαρη
1 1/2 κουτ.γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
1 1/2 κουτ.γλυκού Σόδα
1 1/2 ποτήρι Πορτοκαλάδα
1 φάκελλο Μαστίχα
1 κάψουλα Βανίλια άρωμα
1/2 ποτηράκι κρασιού Κονιάκ
2 κιλά Αλεύρι Νο 2
1 Αυγό για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.Προσθέτουμε την Ζάχαρη και χτύπαμε μέχρι να λιώσει..
Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος βάζουμε το Αλεύρι. Ζυμώνουμε καλά το μείγμα για να γίνει αφράτη ζύμη.
Πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε… Λαδόκολλα στα ταψιά και τα αλείφουμε με το Αυγό.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν, ανάλογα πάντα με το φούρνο σας.
Καλή σας Επιτυχία!
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *