Νηστίσιμη Larabar σοκολάτας, από την Sandra May και το dairy-free!
Μπάρα σοκολάτας με χουρμάδες και αμύγδαλο.
Συνταγή: Sandra May
Υλικά
15 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι
3 κουτ. σούπας κακάο
1 1/2 κούπα αμύγδαλα
2 κουτ. σούπας νερό
Οδηγίες παρασκευής
Ανακατεύουμε τους χουρμάδες και το νερό στο multi μέχρι να γίνουν μια πάστα.
Προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί 20 cm και απλώνουμε το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
http://www.dairy-free.eu/larabar/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμη μους σοκολάτα, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Νηστίσιμο Γλυκάκι Βανίλια-Σοκολάτα -Vegan Chocolate Vanilla Pudding(Video), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδ...
Μπισκοτομπάρες με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και καραμέλα, από το syntages.papadopoulou.gr!
Νηστίσιμες, Υγιεινές Μπάρες Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη (Video) και το ionsw...
Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος, από την Αριάδνη Πούλιο...
"Μπάρες με φυστικοβούτυρο και επικάλυψη σοκολάτας, της Ανδριάνας", από το workingmoms.gr!
Αφήστε μια απάντηση