Νηστίσιμη Larabar σοκολάτας, από την Sandra May και το dairy-free!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μπάρα σοκολάτας με χουρμάδες και αμύγδαλο.

Συνταγή: Sandra May

Υλικά

  • 15 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι

  • 3 κουτ. σούπας κακάο

  • 1 1/2 κούπα αμύγδαλα

  • 2 κουτ. σούπας νερό

Οδηγίες παρασκευής

  1. Ανακατεύουμε τους χουρμάδες και το νερό στο multi μέχρι να γίνουν μια πάστα.

  2. Προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

  3. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί 20 cm και απλώνουμε το μίγμα.

  4. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.

  5. Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες.

  6. Διατηρούνται στο ψυγείο.

http://www.dairy-free.eu/larabar/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *