Νηστίσιμη Larabar σοκολάτας, από την Sandra May και το dairy-free!
Μπάρα σοκολάτας με χουρμάδες και αμύγδαλο.
Συνταγή: Sandra May
Υλικά
15 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι
3 κουτ. σούπας κακάο
1 1/2 κούπα αμύγδαλα
2 κουτ. σούπας νερό
Οδηγίες παρασκευής
Ανακατεύουμε τους χουρμάδες και το νερό στο multi μέχρι να γίνουν μια πάστα.
Προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί 20 cm και απλώνουμε το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
http://www.dairy-free.eu/larabar/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αλάδωτος Χαλβάς Πορτοκαλιού Θεϊκός (VIDEO), από τον Στράτο Πέτρου και το bakeit !
Εύκολες mini μπάρες σοκολάτας με καρύδα, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Νηστίσιμο , γλυκό κέρασμα από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty !
Ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις sintagespanos!
Μπάρες με cranberries και καρύδα, χωρίς ζάχαρη, από την "7elements Natural Goods"!
Αφήστε μια απάντηση