Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Κανένας δεν θα πιστέψει ότι μια συνταγή με μόνο δύο συστατικά μπορούν να κάνουν τέτοια καταπληκτικά muffins. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφορετικές γεύσεις παγωτου !

Υλικά για 12 muffins

2 φλιτζάνια (250γρ) αλεύρι φαρίνα

1 3/4 φλυτζάνια (470 ml) βανίλια παγωτό, μαλακωμένο

Οδηγίες:

1.Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.

2 Ανακατέψτε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και το παγωτό βανίλια μαζί μέχρι να γίνει λείο. Με ένα Κουτάλι βάλτε το μείγμα σε 12 φόρμες για muffin γεμίζοντας τους μέχρι τα 3/4 .

3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι η οδοντογλυφίδα στο κέντρο ενός muffin να βγαίνει καθαρή, περίπου 20 έως 25 λεπτά.

http://glykestreles.blogspot.gr/2014/09/muffins-2.html

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *