Creta Carob
BOLERO-BIODIET
  • ΥΛΙΚΑ
  • για 18 τεμ.

  • 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ
    200 γρ.ζάχαρη
    120 γρ.σπορέλαιο
    150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές)
    300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
    8 γρ.σόδα
    6 γρ.αμμωνία
    1/2 κ.γ αλάτι
    2 βανίλιες
    1 κ.γ κανέλα σκόνη (γεμάτο)
    1 κ.γ γαρίφαλο σκόνη (κοφτό)
    60 γρ. σιρόπι σταφυλιού (Πωλείται στα σούπερ μάρκετ ως ‘Μελοστάφυλλο»)

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • -Σ’ένα μπολ ρίχνω το λάδι,χυμό,ζάχαρη και ανακατεύω να λιώσει η ζαχαρη.Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με μια κουτάλα.Σε ταψάκια με υποδοχές για μάφινς βάζω χαρτινες θήκες και γεμίζω με το μίγμα μου.Ψήνω στους 170 με αέρα για 25 λεπτά περίπου.Τα τσεκάρω με οδοντογλυφίδα.

  • Είναι μαλακά, ζουμερά και πεντανόστιμα!!!

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    Το σιρόπι σταφυλιού θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ και έχει σκούρο καφέ χρώμα και άρωμα από πετιμέζι!

 

 

https://www.facebook.com/oilixoydiestissofis/photos/pb.1027276033958528.-2207520000.1448739241./1095323927153738/?type=3&theater

in

 

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *