Παγωμένο τσάι, από το icookgreek.com!

  • Δυσκολία: πολύ εύκολο

Υλικά

  • 1 1/5 λίτρο νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας τσάι της αρεσκείας σας (πράσινο, του βούνου)
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (ή και λιγότερο ανάλογα με το πως το προτιμάτε)
  • φέτες λεμονιού
  • φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση

  1. Βράζετε το νερό με το τσάι για 10′ περίπου. Προσθέτετε τη ζάχαρη, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και αφήνετε το τσάι να κρυώσει κάλα. Το αφήνετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρετε σε ποτήρια προσθέτοντας τις φέτες λεμονιού και το δυόσμο.

 

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B9



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *