Palmiers (πανεύκολα μπισκότα σφολιάτας), από το “The Eaters” και το olivemagazine.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αυτά τα απίστευτα μπισκότα σφολιάτας καλό θα είναι να τα φτιάξετε σε τριπλή (ναι, τριπλή) δόση γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα μείνει ψίχουλο!

Από: The Eaters 

 

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα ζάχαρη λευκή
2 κουτ. γλυκού κανέλα

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κανέλα. Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με το μίγμα της ζάχαρης και τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας. Πασπαλίζουμε και το πάνω μέρος της σφολιάτας με τη ζάχαρη και αρχίζουμε να τυλίγουμε την μια άκρη μέχρι την μέση και έπειτα την άλλη άκρη μέχρι να “συναντηθούν”. Κόβουμε το ρόλο σε λεπτές φέτες πάχους και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

http://www.olivemagazine.gr/the-eaters/palmiers-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *