Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

 

1 /2   φλυτζ.  ταχίνι «Όλυμπος» Παπαγιάννη
1 ½ φλυτζ. αλεύρι
1 ½ κ.σ. μπέικιν πάουντερ
¼ κ.σ. μπέικιν σόδα
Μια πρέζα αλάτι
1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο ελαφρώς

 

¾ φλυτζ. γάλα

Για τη γαρνιτούρα:

Βούτυρο
μέλι «Όλυμπος»
Σιρόπι
Φρούτα της αρεσκείας μας
Μαρμελάδα ΟΛΥΜΠΟΣ»η «ΑΛΦΑ»

 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν σόδα, το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι.

Προσθετουμε το γαλα και το ταχινι .Χτυπάμε το αβγό και το προσθετουμε. Ανακατεύουμε με σύρμα ή με σπάτουλα.

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και λιώνουμε λίγο βούτυρο (2 κ.γ.).

Με την κουτάλα της σούπας ρίχνουμε λίγο – λίγο το μείγμα για τα pancakes. Μόλις φουσκώσουν και ροδίσουν από την μία πλευρά, γυρίζουμε από την άλλη. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε.

Για να σερβίρουμε, τοποθετούμε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο σαν στοίβα και ενδιάμεσα βάζουμε ένα κομματάκι βούτυρο. Περιχύνουμε με ό,τι θέλουμε (μέλι, φρούτα, μαρμελάδα κλπ.) .

http://www.papayiannibros.gr/pancakes-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%B9/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *