Αποκριάτικες Μπάλες, από την Bianka και τις Μαγειρικές Διαδρομές!

Λουκουμάδες φτιαγμένοι με γιαούρτι, απλά υπέροχοι!

Συστατικά
  • 500 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 500 γρ. πολυ Καλα στραγγιστο γιαούρτι η τυρι κρεμα Φιλαδέλφεια η κατι παρόμοιο
  • 1 κ.γλ. αλατι
  • 250 γρ. ζαχαρη
  • 1 μπεικιν
  • 1 βανιλια
  • 4 αυγα
  • 1 λίτρο Λαδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε καλα με το μιξερ τα πρώτα 7 υλικα.
  2. Βαζουμε το λαδι να κάψει στους 170 βαθμούς περιπου. Παιρνουμε απο το μειγμα με το εργαλειο που έχουμε για τα παγωτά ( με αυτο τον τροπο έχουμε ομοιόμορφη μπάλα ) , αν δεν έχουμε αυτο το εργαλειο με ενα κουταλι σούπας η ενα κουταλι του γλυκου και το ριχνουμε στο καυτό λαδι.
  3. Αφηνουμε να τηγανιστούν, οταν πάρουν χρωμα απο κατω, αυτα γυρίζουν απο μόνα τους απο την άλλη μερια, Όταν πάρουν καλο χρωμα και απο τις δυο μεριές, ειναι ετοιμα.
  4. Αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με αχνη η κανονική ζαχαρη.

 

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/apokriatikes-mpales.html

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *