Αυγόφετες, από την Εύα και το chefoulis.gr!
Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί ανάλογα με πόσες αυγόφετες θέλουμε να φτιάξουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα καλά, προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε.
Βουτάμε τις φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα μας ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να αποβάλλουν το περιττό λάδι.
Αναμειγνύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και πασπαλίζουμε τις αυγόφετες.
Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
* Ανάλογα με την ποσότητα του ψωμιού αυξάνουμε το γάλα και τα αυγά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
French toast στο φούρνο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αυγοφέτες με σοκολάτα από την Ντίνα Νικολάου!
Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Tσουρέκι αυγόφετες με κρέμα βανίλιας, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorn...
Αυγοφέτες γεμιστές με σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες στο ταψί, από την Αργυρώ μας και το argiro...
Αυγόφετες με σοκολάτα, από τον Άκη και το akispetretzikis.com!
Αφήστε μια απάντηση