Αυγόφετες, από την Εύα και το chefoulis.gr!
Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί ανάλογα με πόσες αυγόφετες θέλουμε να φτιάξουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα καλά, προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε.
Βουτάμε τις φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα μας ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να αποβάλλουν το περιττό λάδι.
Αναμειγνύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και πασπαλίζουμε τις αυγόφετες.
Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
* Ανάλογα με την ποσότητα του ψωμιού αυξάνουμε το γάλα και τα αυγά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Αυγοφέτες με Nucrema και μπανάνα, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
French Toast με μπανάνες, φυστικοβούτυρο και μέλι- PEANUT BUTTER-BANANA FRENCH TOAST WITH HONEY DRIZ...
French toast στο φούρνο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Γλυκά ρολάκια σοκολάτας με ψωμί του τοστ, από τον Πέτρο Συρίγο!
Αυγοφέτες με σοκολάτα από την Ντίνα Νικολάου!
Αφήστε μια απάντηση