Αυγόφετες, από την Εύα και το chefoulis.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί ανάλογα με πόσες αυγόφετες θέλουμε να φτιάξουμε.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα καλά, προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε.

Βουτάμε τις φέτες ψωμιού  μέσα στο μείγμα μας ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να ζεσταθεί.

Τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να αποβάλλουν το περιττό λάδι.

Αναμειγνύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και πασπαλίζουμε τις αυγόφετες.

Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.

* Ανάλογα με την ποσότητα του ψωμιού αυξάνουμε το γάλα και τα αυγά.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *