Μπάρα σοκολάτας από τον chef Δημήτρη Πολίτη και το dimitrispolitis.gr!

Υλικά
Σοκολάτα κουβερτούρα 100γρ.
Κουάκερ 130γρ.
Σταφίδες Κορινθιακές 50γρ.
Κράνμπερις 50γρ.
Φιστικι Αιγινης 30γρ.
Αμύγδαλα 50γρ.
Κακάο 10γρ
Γάλα καρύδας 50γρ.
Μέλι 30γρ.

 

 

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το κουάκερ με το γάλα για 10 λεπτά.
Βάζουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ που να αντέχει σε θερμοκρασία και το τοποθετούμε πάνω από ένα κατσαρολάκι το οποίο έχει μέσα λίγο νερό που βράζει( μπεν μαρί).
Όταν λιώσει η σοκολάτα και ενώ είναι ακόμα ζεστή προσθέτουμε το κουάκερ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αναμιγνύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε σε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να σφίξει.
Κόβουμε σε μερίδες και τυλίγουμε σε διαφανή μεμβράνη για να είναι έτοιμες να καταναλωθούν όποτε θέλουμε.

 

http://www.dimitrispolitis.gr/syntages/glyka/item/362-bara-sokolatas

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *