Μπάρες από κεράσι και σοκολάτα, από την “Αλλατίνη – Η Χαρά της Δημιουργίας”!

  • Υλικά
    280 γρ. μπισκότα Digestive Αλλατίνη
    1/3 φλιτζάνι μέλι
    1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
    40 γρ. αμύγδαλα
    1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    15 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
    1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα κεράσια, χοντροκομμένα
    1/3 του φλιτζανιού μίνι τσιπ σοκολάτας

     


    Εκτέλεση


    Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 ° C και τοποθετείστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μεγάλο –βαθύ ταψί.
    Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί το μέλι, τη βανίλια, τα αμύγδαλα, το αλάτι, και το βούτυρο αμυγδάλου μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τα μπισκότα, τα κεράσια, και τα τσιπ σοκολάτας και ανακατέψτε τα καλά μέσα στο μείγμα.
    Απλώστε το μείγμα σας στ ταψί και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει πολύ καλά (περίπου για 1 ώρα). Μεταφέρετε το ταψί στο ψυγείο και αφήστε το για 1 ώρα. Στη συνέχεια αφαιρέστε το από το ταψί και κόψτε το σε μεγάλες μπάρες. Καλή σας απόλαυση!

    Φωτογραφία του χρήστη Αλλατίνη - Η Χαρά της Δημιουργίας.
  • https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/1147667851912308/?type=3&theater

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *