Μπισκότα δημητριακών από το “Cookbox ” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 110 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 15 ml. λάδι καρύδας
  • 120 γρ. βρώμη
  • 60 γρ. δημητριακά ρυζιού
  • 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 5 κ.σ. σταφίδες ξανθές
  • 4 κ.γ. λιναρόσπορο
  • 1/4 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • Αλάτι 1/8 κ.γ.
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 30′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

 

Μπισκότα δημητριακών

Βάζουμε το βούτυρο, το μέλι και το λάδι καρύδας σε ένα μπέν μαρί σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε τα υλικά μέχρι να λιώσουν και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.

Βάζουμε τη βρώμη σε ένα μπόλ και προσθέτουμε το αλάτι, τα δημητριακά ρυζιού, τις σταφίδες, το λιναρόσπορο, τις σταγόνες σοκολάτας και την κανέλα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και προσθέτουμε σιγά σιγά το μίγμα του βουτύρου. Ανακατεύουμε ελαφρά το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 30-45 λεπτά, μέχρι να σφίξει η ζύμη.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βγάζουμε τη ζύμη απο το ψυγείο και την πλάθουμε σε περίπου 20 μπαλάκια. Τοποθετούμε τα μπαλάκια σε μια πιατέλα και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

σημείωση σοκολατομανίας :     για   σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου :
http://www.enter2life.gr/wp/20158-spitiko-voutyro-amygdalou.html

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/mpiskota/mpiskota-dhmhtriakon

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *