Ντόνατς φούρνου με γέμιση cheesecake, από την Ιωάννα Χαλμούκη και το “Chef στον Αέρα” με την Ελένη Ψυχούλη!

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 6-8 ΝΤΟΝΑΤ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
1ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
¼ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΒΓΟ
2 Κ.Σ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 Κ.Γ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
½ ΦΛ. ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
70 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 Κ.Σ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:
150 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 Κ.Σ. ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΡΟΥΦΑ

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 
Για τη ζύμη:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το αβγό, το ηλιέλαιο, τη βανίλια, το γάλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα του ντόνατ σε φορμάκια για μάφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς, για 10-15 λεπτά.

Για τη γέμιση cheesecake:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Για το γλάσο:
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα.
Βάζουμε τη γέμιση τσιζκέικ σε κορνέ και γεμίζουμε τα ντόνατ. Περιχύνουμε με το γλάσο, στολίζουμε με πολύχρωμη τρούφα και σερβίρουμε.

 

Δείτε το video: http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=274819

 

 

 

http://chefonair.gr/syntages/ntonat-fournou-gemisi-cheesecake/

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *