Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Κατηγορία: ΓλυκάΝηστίσιμα

Προετοιμασία: 30 λεπτά

Μαγείρεμα: 15 λεπτά

 

Υλικά

  • Φύλλα κρούστας 1 πακέτο
  • Μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας
  • Μαρμέλαδα της επιλογής μας
  • Ζάχαρη άχνη

Οδηγίες

Λίωνουμε την μαργαρίνη. Ανοίγουμε  τα φύλλα στον πάγκο της κουζίνας μας .Παίρνουμε ένα φύλλο, το αλείφουμε με  μαργαρίνη, τοποθετούμε επάνω του ένα άλλο φύλλο και το αλείφουμε με μαργαρίνη κι αυτό. Με ένα κουτάλι της σούπας απλώνουμε σε λεπτή γραμμή από την μια άκρη στην άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας μας και διπλώνουμε τα φύλλα μας σαν πούρο. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας ή ανάλογα πόσες φλογέρες θέλουμε να φτιάξουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί , βάζουμε λαδόκολλα,τοποθετούμε  τις φλογέρες μας και τις βουτυρώνουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 12-15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας, να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. Τις βγάζουμε από τον φούρνο, τις αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

* Μπορούμε να διατηρήσουμε τις φλογέρες μας άψητες ,τυλιγμένες με λαδόκολλα και με μεμβράνη στην κατάψυξη για αρκετό καιρό και όταν επιθυμούμε βγάζουμε από την κατάψυξη όσες θέλουμε και τις ψήνουμε για 12- 15 λεπτά.

 

http://www.chefoulis.gr/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *