Laurence-galerie de chocolat
Creta Carob
Laurence-πάρτυ-βάφτιση
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μερίδες: 4
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά

  • 200 γρ. σοκολάτα μαύρη
  • 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 100 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Φρούτα
  • Ό,τι τραβάει η όρεξή σας ή η εποχή (πορτοκάλια, μανταρίνια, μπανάνες, ακτινίδια, μήλα κ.λπ.)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος. Όταν πάρει βράση αποσύρετε από τη φωτιά και αμέσως ρίχνετε μέσα τις σοκολάτες ενώ πρώτα τις έχετε ψιλοκόψει πολύ καλά. Aνακατεύετε μέχρι να λιώσουν καλά οι σοκολάτες και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα. Δημιουργήστε ένα μπεν μαρί για να διατηρήσετε το fondue ζεστό.
  2. Κόψτε σε χοντρά κομμάτια ή σε φέτες τα φρούτα και τοποθετήστε τα σε έναν δίσκο. Με ένα πιρούνι ή καλαμάκι βουτάτε μέσα στο fondue τα φρούτα.

 

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/item/fondue-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82?category_id=278

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *