Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κούπα γάλα σε σκόνη (130 γραμμάρια)
2/3 της κούπας κρυσταλλική ζάχαρη (134 γραμμάρια)
1/2 φλιτζάνι βραστό νερό (60 γραμμάρια)
1/4 φλυτζάνι (56 γραμμάρια) λιωμένο βούτυρο

 

 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το γάλα σκόνη, κρυσταλλική ζάχαρη, βραστό νερό, και τολιωμένο βούτυρο σε ένα μπλέντερ.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα απαλό ομοιογενές μείγμα.

Χρησιμοποιήστε το σπιτικό ζαχαρούχο γάλα σας αμέσωςή αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο σας για έως και 5 ημέρες.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *