Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κ.σ. κακάο
  • 57 γρ. ζάχαρη
  • 3/4 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 250 ml. γάλα
  • 75 ml. κρέμα γάλακτος
  • βανίλια 1 κ.γ.
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 5 άτομα

 

 

Aναμιγνύουμε το κακαο, την ζάχαρη και την κανέλα.

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 1 φλιτζάνα γάλα μέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες. Προσθέτουμε μέσα το μίγμα κακάο που φτιάξαμε και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

Σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα- σιγά σιγά ώστε να μην σταματήσει ο βρασμός.

 

Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την βανίλια, ανακατεύουμε καλά και σεβίρουμε σε φλιτζάνια.

 

http://www.cookbox.gr/kouzina/latinoamerikanikh/mexikanikh-zesti-sokolata-rofhma

 

 



 

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *