Μικρές παραδεισένιες μπουκίτσες σοκολάτας , από την “Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης”!

Υλικά
Για τα Donuts:
2 φλιτζάνια αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη 
1/2 φλιτζάνι σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν –πάουντερ Αλλατίνη
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι γάλα
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο


Για την επικάλυψη:
43 γρ. βούτυρο, λιωμένο
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη


Εκτέλεση 


Για τα donuts :


Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη σκόνη κακάο, το μπέικιν- πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατέψτε πολύ καλά.
Τοποθετήστε αντικολλητικό χαρτί στις φόρμες των muffins. Γεμίστε κάθε φόρμα περίπου έως την μέση με το μείγμα σας και ψήστε στους 180 ο C για 12 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα από τις φόρμες.
Όταν κρυώσουν βουτήξτε κάθε donut μέσα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια μέσα στην άχνη ζάχαρη.

Καλή σας απόλαυση!

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/934539029891859/?type=1&theater

"Μικρές παραδεισένιες  μπουκίτσες σοκολάτας!
Υλικά
Για τα Donuts:
2 φλιτζάνια αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν –πάουντερ Αλλατίνη
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι γάλα
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την επικάλυψη:
43 γρ. βούτυρο, λιωμένο
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Για τα donuts :
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη σκόνη κακάο, το μπέικιν- πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατέψτε πολύ καλά.
Τοποθετήστε αντικολλητικό χαρτί στις φόρμες  των muffins. Γεμίστε κάθε φόρμα περίπου έως την μέση με το μείγμα σας και ψήστε στους 180 ο C για 12 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα από τις φόρμες.
Όταν κρυώσουν βουτήξτε κάθε donut μέσα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια μέσα στην άχνη ζάχαρη. Καλή σας απόλαυση!"

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *