Milkshake σοκολάτας με “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, από το syntages.papadopoulou.gr!
6 ΑΤΟΜΑ
20 ΛΕΠΤΑ
5-10 ΕΥΡΩ
ΥΛΙΚΑ
Για το παγωτό σοκολάτας
- 400 γρ. σοκολάτα υγείας
- 800 γρ. ζαχαρούχο γάλα (2 τεμ.)
- 2 γρ. αλάτι
- 1 βανίλια
- 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το μιλκσέικ
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- 1800 γρ. παγωτό
- 1125 γρ. κρύο γάλα
- 450 γρ. τριμμένο “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζουμε τη σοκολάτα, το ζαχαρούχο γάλα, το αλάτι και τη βανίλια σε μπεν μαρί μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έως ότου να σφίξει. Ομογενοποιούμε τα υλικά μας απαλά με μια κουτάλα και μετά τα βάζουμε στην παγωτομηχανή.
- Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και στη συνέχεια στην κατάψυξη για 3 ώρες. Ενδιάμεσα, κάθε μία ώρα περίπου, βγάζουμε και ανακατεύουμε το μείγμα για να αποφύγουμε την κρυσταλλοποίηση.
- Βάζουμε το παγωτό με το γάλα σε μπλέντερ να ομογενοποιηθούν καλά και στο τέλος προσθέτουμε το μπισκότο.
*Εάν δεν θέλουμε να φτιάξουμε δικό μας παγωτό, μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμο παγωτό της αρεσκείας μας και να ακολουθήσουμε τα βήματα για την Παρασκευή του μιλκ σέικ.
Αφήστε μια απάντηση