Oreo cookie pops από την Αλεξάνδρα και το “Cookbox ” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 15 μπισκότα Oreo cookie Double cream
  • 1 τεμ. ξυλάκι για σουβλάκι
  • 15 ξυλάκια για γλυφιτζούρια
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη ή και λευκή
  • χρωματιστά sprinkles
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 1 ώρα
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

 

Μια “γλυκιά” συνταγή από την Αλεξάνδρα

Πάνω σε μια μακρόστενη πιατέλα βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα.

Παίρνουμε ένα ένα τα μπισκότα και κρατώντας το ανάμεσα στα δάχτυλά μας, περνάμε προσεκτικά το ξυλάκι από σουβλάκι από τη μια άκρη του μπισκότου στην άλλη (στην κρέμα) κάνοντας έτσι μια τρύπα. Στη θέση της τρύπας βάζουμε ένα ξυλαράκι γλυφιτζουριού και το ακουμπάμε πάνω στην πιατέλα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Τη διατηρούμε ζεστή χαμηλώνοντας το μάτι. Κρατάμε το μπισκότο – γλυφιτζούρι πάνω από την κατσαρόλα και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας το αλείφουμε με την σοκολάτα. Στη συνέχεια, το ραντίζουμε με χρωματιστά sprinkles πάνω από ένα μπολ και το ακουμπάμε στην λαδόκολλα.

Κάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα μπισκότα, βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο για 30 λεπτά..και έτοιμα!

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/mpiskota/oreo-cookie-pops

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *