Φτιάξτε μόνοι σας παγωτά σε ξυλάκια με απλό τρόπο, από την “Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά
1/2 φλιτζάνι κρέμα τυριού
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη 
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
60 γρ. σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια
4 κουταλιές της σούπας γάλα
1 φλιτζάνι θρυμματισμένα πτι-μπέρ Αλλατίνη
15 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση
Στο μίξερ ρίξτε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε την μέχρι να γίνει αφράτη. Στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα τυριού, το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και χτυπήστε τα υλικά σας μέχρι να ανακατευτούν όλα μαζί. Λιώστε την σοκολάτα σε μπεν μαρί με λίγο γάλα, ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις είναι έτοιμη η σοκολάτα σας περιχύστε την μέσα στα καλούπια παγωτού που έχετε (κρατήστε λίγη σοκολάτα γιατί θα την χρειαστείτε και πιο μετά) και προσθέστε από πάνω το μείγμα με την κρέμα τυριού.
Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε μέσα τα θρυμματισμένα μπισκότα με λίγο βούτυρο, τη ζάχαρη και τη σοκολάτα που έχετε κρατήσει και ανακατέψτε τα υλικά σας μέχρι να συνδυαστούν καλά. Στη συνέχεια πασπαλίστε το παγωτό με τα μπισκότα και τοποθετήστε στη μέση ένα ξυλάκι παγωτού.
Τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες ,πρέπει να παγώσουν αρκετά. Για να τα αφαιρέσετε από τα καλούπια του παγωτού, βάλτε τα κάτω από ζεστό νερό για 5 λεπτά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Φτιάξτε μόνοι σας παγωτά σε ξυλάκια με απλό τρόπο.
Υλικά
 1/2 φλιτζάνι κρέμα τυριού
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος 
1/4 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη 
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
60 γρ. σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια 
4 κουταλιές της σούπας γάλα 
1 φλιτζάνι θρυμματισμένα πτι-μπέρ Αλλατίνη
15 γρ. βούτυρο 
2 κουταλιές της σούπας  ζάχαρη  Εκτέλεση 
Στο μίξερ ρίξτε την κρέμα γάλακτος  και χτυπήστε την μέχρι να γίνει αφράτη. Στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα τυριού, το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και χτυπήστε τα υλικά σας μέχρι να ανακατευτούν όλα μαζί. Λιώστε  την σοκολάτα σε μπεν μαρί με λίγο γάλα, ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις είναι έτοιμη η σοκολάτα σας περιχύστε την μέσα στα καλούπια παγωτού που έχετε (κρατήστε λίγη σοκολάτα γιατί θα την χρειαστείτε και πιο μετά) και προσθέστε από πάνω το μείγμα με την κρέμα τυριού. 
Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε μέσα τα θρυμματισμένα μπισκότα με λίγο βούτυρο, τη ζάχαρη και τη σοκολάτα που έχετε κρατήσει και ανακατέψτε τα υλικά σας μέχρι να συνδυαστούν καλά. Στη συνέχεια πασπαλίστε το παγωτό με τα μπισκότα και τοποθετήστε στη μέση ένα ξυλάκι παγωτού. 
Τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες ,πρέπει να παγώσουν αρκετά. Για να τα αφαιρέσετε από τα καλούπια του παγωτού, βάλτε τα κάτω από ζεστό νερό για 5 λεπτά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *