VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Δεν θα πιστεύετε ότι είναι χειροποίητο παγωτό και το κάνατε μόνη σας.!

ΥΛΙΚΑ:

 

 

    • 1 κουτί Ζαχαρούχο γάλα

 

    • 1 κουτί Εβαπορέ γάλα

 

    • 1 Φυτική σαντιγύ τύπου Ermol(κουτί)

 

    • 1 βανίλια

 

    • 1πακέτο μπισκότα γεμιστά βανίλια

 

    • 1/2 σοκολάτα κουβερτούρα

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

 

Χτυπάμε  το ζαχαρούχο, το εβαπορέ, την σαντιγύ, την βανίλια πολύ καλά να αφρατέψουν και βάζουμε στην κατάψυξη για μιά ώρα. Βγάζουμε από κατάψυξη και χτυπάμε πάλι, σπάμε τα μπισκότα, με τα χέρια σε μικρά κομμάτια, ακατάστατα και τα ρίχνουμε στο μίγμα παγωτού. Τρίβουμε την κουβερτούρα, σε χοντρα κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μίγμα παγωτού.Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα να πάνε παντού και το  βάζουμε κατάψυξη, τουλάχιστον 5 ώρες.

 

Το παγωτό μας είναι έτοιμο και μπορείτε να το απολαύσετε. Δεν θα πιστεύετε ότι είναι χειροποίητο παγωτό και το κάνατε μόνη σας.

 

Καλή επιτυχία!

 

Καίτη

 

 http://epaggelmagynaika.gr/mageiriki/item/3486-pagwto-me-biskota-gemista

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *