Πανεύκολα sandwiches παγωτού, από το sokolatomania.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ για 30 sandwiches

1 Φυτική κρέμα γάλακτος Torre  (500 ml)   torre-cream

1 ζαχαρούχο γάλα (397 gr)

200 ml γάλα εβαπορέ light  κρύο,    η  200  ml  φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά   (για πιο ανάλαφρη υφή  συγκριτικά με το εβαπορέ)

 2 πακέτα μπισκότα  petit beurre  με σοκολάτα ( 2 x 200 gr)

1 πακέτο μπισκότα   petit beurre η παρόμοια

Προαιρετικά τρούφα για γαρνίρισμα.

2 μεταλλικά σκεύη με καπάκι  ( 23 x  31 περίπου) η ένα μεγάλο ταψί.

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε  2 στενόμακρα μεταλλικά σκεύη τοποθετούμε τα μπισκότα. Αν χρησιμοποιήσουμε σοκολατένια, τα τοποθετούμε με την σοκολατένια πλευρά προς τα πάνω.

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP1

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEPA1jpg

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Χτυπάμε στο mixer  στην μεγάλη ταχύτητα την φυτική κρέμα μέχρι να γίνει  αφράτη σαντιγί.

Σταματάμε το mixer.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ  η το φρέσκο γάλα  και  ξαναρχίζουμε να χτυπάμε αυξάνοντας σταδιακά τη ταχύτητα και μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

Αδειάζουμε  μισό μισό το μίγμα στα 2 σκεύη πάνω στα μπισκότα .

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP2

Τοποθετούμε απο πάνω μια ακόμη στρώση μπισκότα.  Αν χρησιμοποιήσουμε σοκολατένια, τα τοποθετούμε με την σοκολατένια πλευρά προς τα κάτω  αυτή φορά. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να μη λερώνονται  τα χέρια μας με σοκολάτα    όταν  τρώμε τα “παγωτοσαντουιτσάκια”μας!

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP3

Σκεπάζουμε τα σκεύη  με  το καπάκι και  τα βάζουμε στην κατάψυξη.

Οταν παγώσουμε κόβουμε στις γραμμές των μπισκότων και σερβίρουμε.

 Αυτό είναι όλο!

 Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *