Πανεύκολα sandwiches παγωτού, από το sokolatomania.gr!

ΥΛΙΚΑ για 30 sandwiches

1 Φυτική κρέμα γάλακτος Torre  (500 ml)   torre-cream

1 ζαχαρούχο γάλα (397 gr)

200 ml γάλα εβαπορέ light  κρύο,    η  200  ml  φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά   (για πιο ανάλαφρη υφή  συγκριτικά με το εβαπορέ)

 2 πακέτα μπισκότα  petit beurre  με σοκολάτα ( 2 x 200 gr)

1 πακέτο μπισκότα   petit beurre η παρόμοια

Προαιρετικά τρούφα για γαρνίρισμα.

2 μεταλλικά σκεύη με καπάκι  ( 23 x  31 περίπου) η ένα μεγάλο ταψί.

 

Πληροφορίες για το που θα βρείτε την φυτική κρέμα γάλακτος TORRE στα :

τηλέφωνο: 23410 64246, 23410 64546
τηλέφωνo Αττικής: 22950 41948

(Εγω την βρίσκω στα ΑΒ Βασιλόπουλος και στα Supermarkets Κρητικός).

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε  2 στενόμακρα μεταλλικά σκεύη τοποθετούμε τα μπισκότα. Αν χρησιμοποιήσουμε σοκολατένια, τα τοποθετούμε με την σοκολατένια πλευρά προς τα πάνω.

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP1

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEPA1jpg

Χτυπάμε στο mixer  στην μεγάλη ταχύτητα την φυτική κρέμα μέχρι να γίνει  αφράτη σαντιγί.

Σταματάμε το mixer.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ  η το φρέσκο γάλα  και  ξαναρχίζουμε να χτυπάμε αυξάνοντας σταδιακά τη ταχύτητα και μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

Αδειάζουμε  μισό μισό το μίγμα στα 2 σκεύη πάνω στα μπισκότα .

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP2

Τοποθετούμε απο πάνω μια ακόμη στρώση μπισκότα.  Αν χρησιμοποιήσουμε σοκολατένια, τα τοποθετούμε με την σοκολατένια πλευρά προς τα κάτω  αυτή φορά. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να μη λερώνονται  τα χέρια μας με σοκολάτα    όταν  τρώμε τα “παγωτοσαντουιτσάκια”μας!

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA-STEP3

Σκεπάζουμε τα σκεύη  με  το καπάκι και  τα βάζουμε στην κατάψυξη.

Οταν παγώσουμε κόβουμε στις γραμμές των μπισκότων και σερβίρουμε.

 Αυτό είναι όλο!

 Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

SANDWICH-ICECREAM-SOKOLATOMANIA



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *