VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Σπιτικό, πανεύκολο ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ με 5 υλικά και απίστευτη νοστιμιά! Μία συνταγή που θα αγαπήσετε! Αυτό το παγωτό θα το φτιάχνετε όλο το καλοκαίρι!

Προετοιμασία1 ώρα και 45 λεπτά

Ποσότητα3 σάντουιτς

Κόστος3 ευρώ

 

 

Υλικά

120 γρ. φράουλες

120 ml ζαχαρούχο γάλα

120 ml κρέμα γάλακτος

160 γρ. λιωμένη κουβερτούρα

50 γρ. μπισκότα πτι μπερ

 Εκτέλεση

  1. Με τη βοήθεια ενός κυκλικού χαρτονιού που θα χρησιμοποιήσουμε ως πατρόν, κόβουμε τα μπισκότα ώστε να χωρέσουν στις θήκες των cupcakes.

  2. Τα περισσεύματα των μπισκότων θα τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα για την διακόσμηση των παγωτών σάντουιτς.

  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και γεμίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας τη βάση από κάθε θήκη.

  4. Τοποθετούμε από πάνω το κυκλικό μπισκότο και το πιέζουμε ελαφρώς ώστε να μισοβυθιστεί στη σοκολάτα.

  5. Καλύπτουμε με 1 κουταλιά της σούπας ακόμα σοκολάτα μέχρι να καλυφθεί εντελώς.

  6. Παγώνουμε τις βάσεις των σάντουιτς για 15 λεπτά στην κατάψυξη.

  7. Παράλληλα, ρίχνoυμε τις κομμένες φράουλες στον κάδο του multi μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα πολτοποιούμε πολύ καλά.

  8. Βγάζουμε τις παγωμένες βάσεις των σάντουιτς από την κατάψυξη και μοιράζουμε ισομερώς την κρέμα φράουλας.

  9. Τα παγώνουμε και πάλι στην κατάψυξη για μία ώρα.

  10.  Με γρήγορες κινήσεις επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία στις στρώσεις απλώνοντας λιωμένη σοκολάτα-μπισκότο-και πάλι λιωμένη σοκολάτα.

  11. Διακοσμούμε την επιφάνεια των σάντουιτς με κομμάτια μπισκότου και λίγες ψιλοκομμένες φράουλες.

  12. Παγώνουμε για τελευταία φορά για άλλα 15 λεπτά και ξεφορμάρουμε τα παγωμένα σάντουιτς.

  13. Πανεύκολο, εντυπωσιακότατο  αλλά και πεντανόστιμο παγωτό σάντουιτς  στον ακαταμάχητο συνδυασμό σοκολάτας-φράουλας-μπισκότου!

  14. Φτιάξτε μπόλικα τώρα που οι φράουλες είναι στα καλύτερα τους για να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Καλή σας όρεξη!

 

https://www.foodouki.com/paneukolo-pagwto-sandwich

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *