Πεντανόστιμα μπισκότα με 3 μόνο υλικά, από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Φτιάξε πεντανόστιμα μπισκότα με 3 μόνο υλικά! Θα συνοδέψουν άψογα τον απογευματινό καφέ…

Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
400 γραμμ. βούτυρο ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση:
Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι. Μετά με ένα γάντι ζυμώνουμε τε το χέρι μας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια (περίπου 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού για κάθε μπισκότο) και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί. Τα πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας να πλατύνουν.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 16-18′ και στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε αεροστεγές τάπερ.

Tip:
Αφού χωρίσετε τη ζύμη μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άλλο θέλετε όπως δάκρυα σοκολάτας, καραμελάκια, ξηρούς καρπούς κ.λ.π.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

https://www.facebook.com/alevri.com.gr/photos/a.330806733641902.86737.260851740637402/784233871632517/?type=1&theater

"Φτιάξε πεντανόστιμα μπισκότα με 3 μόνο υλικά! Θα συνοδέψουν άψογα τον απογευματινό καφέ…  Υλικά: 
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
400 γραμμ. βούτυρο ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του  Εκτέλεση:
Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι. Μετά με ένα γάντι ζυμώνουμε τε το χέρι μας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια (περίπου 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού για κάθε μπισκότο) και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί. Τα πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας να πλατύνουν.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 16-18′ και στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε αεροστεγές τάπερ.  Tip:
Αφού χωρίσετε τη ζύμη μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άλλο θέλετε όπως δάκρυα σοκολάτας, καραμελάκια, ξηρούς καρπούς κ.λ.π."
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *