Πως κάνουμε παγωτάκια cheesecake, από τις “Γλυκές Τρέλες”!
Υλικά
8 πλαστικά κυπελάκια
ξυλάκια παγωτού
μπιστότα πτι-μπερ θρυμματισμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
2 (μικρά) πακέτα cheesecake
κρέμα βανίλιας στιγμής
γάλα όσο αναγράφεται στην συκευασία
φέτες φράουλες και βατόμουρα
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Θρυματίστε τα μπισκότα σας σε μικρά κομμάτια, με έναν επεξεργαστή τροφίμων, μπλέντερ, πλάστη – ό, τι έχεις!
Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε.
Ανακατέψτε την κρέμα στιγμής με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέστε μια μικρή στρώση (μια κουταλιά ή έτσι) του μίγματος βανίλιας στο κάτω μέρος των κυπέλλων σας.
Στη συνέχεια, προσθέστε ένα στρώμα μπισκότων (και πάλι, περίπου μια κουταλιά).
Πάνω από τα μπισκότα βάλτε λίγες φέτες μούρα.
Τοποθετείστε τα ξυλάκια και αφήστε να παγώσουν μέχρι να πήξουν.
Αφήστε μια απάντηση