Πως κάνουμε παγωτάκια cheesecake, από τις “Γλυκές Τρέλες”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Είναι παγωτάκια σε πλαστικά κυπελάκια με γεύση cheesecake και φρούτα. Ιδανική συνταγή για μικρά …. αλλά και για μεγάλα παιδιά!

Υλικά

8 πλαστικά κυπελάκια
ξυλάκια παγωτού
μπιστότα πτι-μπερ θρυμματισμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
2 (μικρά) πακέτα cheesecake
κρέμα βανίλιας  στιγμής
γάλα όσο αναγράφεται στην συκευασία
φέτες φράουλες και βατόμουρα

Οδηγίες

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Θρυματίστε τα μπισκότα σας σε μικρά κομμάτια, με έναν επεξεργαστή τροφίμων, μπλέντερ, πλάστη – ό, τι έχεις!
Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε.
Ανακατέψτε την κρέμα στιγμής με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς  μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέστε μια μικρή στρώση (μια κουταλιά ή έτσι) του μίγματος βανίλιας στο κάτω μέρος των κυπέλλων σας.
Στη συνέχεια, προσθέστε ένα στρώμα μπισκότων  (και πάλι, περίπου μια κουταλιά).
Πάνω από τα μπισκότα βάλτε λίγες φέτες μούρα.

Γεμίστε τα  κύπελλα με την  υπόλοιπη κρέμα..
Τοποθετείστε τα ξυλάκια  και αφήστε  να παγώσουν μέχρι να πήξουν.
πηγή και φώτο από εδώ kitchenmeetsgirl.
http://glykestreles.blogspot.gr/2014/08/cheesecake.html#.U9x7t5j-2V5.facebook

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *