Τούρτα ” Maltesers Gravity” , από την εξαιρετική Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΣυνταγή εδώ για το παντεσπάνι http://koykoycook.gr/?p=5430

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

2 κουταλάκια του γλυκού νεσκαφέ

2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη

3/4 φλιτζανιού νερό

Ζεσταίνετε το νερό και διαλύστε μέσα τον καφέ και την ζάχαρη.

Αφήστε να κρυώσει.

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

4 κουτιά Mόρφατ Creamy

100 γρ σιρόπι Praline Dream Γιώτης

2 κουταλιές της σούπας ρόφημα σοκολάτας Κάντμπουρυ

2 κουταλιές της σούπας Μερέντα

1 κουταλιά σκόνη κακάο Παυλίδη

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

Χτυπήστε τα 2 πρώτα υλικά μαζί και προσθέστε σταδιακά και τα υπόλοιπα.

Βάλτε για λίγο στο ψυγείο την κρέμα να σφίξει.

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΣ

200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

200 γρ σοκολάτα γάλακτος.

Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και ρίξτε μέσα την σοκολάτα.

Ανακατέψτε να ομογενοποιηθεί.

Αφήστε στην άκρη να κρυώσει.

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

6 φακελάκια Μαλτίζερς των 175 γρ

1 πλαστικό καλαμάκι

100 γρ λιωμένη σοκολάτα σε μπαίν μαρί

Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι και στρώστε την κρέμα.

Συνεχίστε με το δεύτερο παντεσπάνι .

Αφήστε το τελευταίο απότιστο.

Ρίξτε προσεκτικά από πάνω ένα στρώμα γκανάς (όχι όλη).

Αλείψτε με την κρέμα που σας περίσσεψε απο την γέμιση τα πλαϊνά της Τούρτας σας.

Αρχίστε να βάζετε γύρω γύρω τα Μαλτίζερς.

Βάλτε Μαλτίζερς από πάνω …

Ρίξτε λίγο γκανάς με ένα κουταλάκι περιμετρικά από το τελευταίο παντεσπάνι για να καλύψετε εντελώς

την κρέμα από τα πλαϊνά.

Κολλήστε και εκεί Μαλτίζερς.

Μπορείτε να την αφήσετε έτσι η να συνεχίσετε όπως έκανα εγώ.

Αλείψτε ένα πλαστικό καλαμάκι λιωμένη σοκολάτα και μπήξτε το μέσα στην τούρτα.

Βουτήξτε ένα ένα τα Μαλτίζερς στην λιωμένη σοκολάτα και αρχίστε να τα κολλάτε στο καλαμάκι.

Ανεβείτε μέχρι πάνω και μετά φτιάξτε την <ροή> των Μαλτίζερς πάνω στην τούρτα .

Βάλτε λιωμένη σοκολάτα στην κορυφή από το καλαμάκι και κολλήστε την συσκευασία των Μαλτίζερς..

Έτοιμη… Ξεχειλίζει σοκολάτα..

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)

 

http://koykoycook.gr/?p=18982

maltin
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *