VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
IONSWEETS.GR
Μερίδες:για 12 τρούφες
Χρόνος προετοιμασίας:15′
Χρόνος μαγειρέματος:0′
Έτοιμο σε:15′

Υλικά

  • 200γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
  • 80γρ. σταφίδες
  • 50γρ. αμύγδαλα λευκά
  • 50γρ. καρύδια
  • 3 κουτ. σούπας καρύδα τριμμένη
  • 1 κουτ. σούπας λιναρόσπορο
  • 2 κουτ. σούπας βανίλια υγρή
  • ½ κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • καρύδα τριμμένη για το πασπάλισμα

Διαδικασία

Για τις τρούφες: Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε πολύ καλά.

Πλάθετε σε μικρές μπαλίτσες και τις πανάρετε με καρύδα.

Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή

Tips

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο αποξηραμένο φρούτο.
Δεν βάζετε ζάχαρη αλλά, αν τα θέλετε πιο γλυκά, προσθέτετε 1-2 κουτ. σούπας μέλι.
Κρατάνε στο ψυγείο για αρκετές εβδομάδες.

 

http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B2%CE%B5%CF%81/

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *