VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Τα γαλλικά τοστ τα ξέρετε; ε! Βάλτε 2 φέτες μαζί, βάλτε γέμιση ανάμεσά τους, κουρκούτι γύρω γύρω, τηγανίστε για λίγο, μέλι και κανέλα και φράουλες σε κομμάτια και απογειωθήτε… Μόνο μη ρωτήσετε πόσες θερμίδες έχει… Άλλωστε για πρωινό είναι. Μέχρι το βράδυ θα το έχετε κάψει!

Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα
Βαθμός Δυσκολίας: 1
Μερίδες: 2

  • Υλικά για τη γέμιση
  • 1 κουτί τυρί κρέμα
  • 3 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη άχνη
  • μισό κουτάλι κανέλα
  • Υλικά για το κουρκούτι
  • 1 Αυγό
  • 60 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γραμμάρια Γάλα
  • 1 Βανίλια σκόνη
  • ψωμί τόστ
  • Υλικά για σερβίρισμα
  • φράουλες
  • Μέλι

Ανακατευουμε όλα τα υλικά για την γέμιση. Ανακατευουμε όλα τα υλικά για το κουρκούτι. Αλείφουμε την μια πλευρά από 4 φέτες του τοστ με την γεμιση, καπακώνουμε με τις άλλες 4, βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι. Σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες και μέλι και κανέλα.

Για άλλη μια φορά προσοχή στη θερμοκρασία που θα τηγανίσετε..

http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/46

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *