Βασική συνταγή για μπισκότα της Ανδριάνας, από το workingmoms.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά:
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό ή 2 μικρά (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 κούπα μαργαρίνη (μαλακωμένη)

μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού baking powder 1 σωληνάριο βανίλιας

2. Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει πολύ.

Εκτέλεση: 1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το baking powder

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

3. Προσθέτω το αυγό, μόλις αναμειχθεί καλά, προσθέτω το αλάτι και το άρωμα.

4. Ρίχνω το αλεύρι κουταλιά-κουταλιά στο μείγμα και ανακατεύω. 5. Βάζω στο ψυγείο την ζύμη για 1 ώρα σκεπασμένη με μεμβράνη.
6. Ανοίγω σε φύλλο περίπου μισό εκατοστό πάχος. 7. Κόβω με κούπ – πάτ της επιλογής μου.

8. Μεταφέρω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
9. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-175 βαθμούς για 15′ περίπου, εξαρτάται από το πάχος του μπισκότου και το μέγεθος καθώς και αν θα ψήσουμε στον αέρα.
Όταν κρυώσουν μπορούμε να τα στολίσουμε με ζαχαρόπαστα ή γλάσο και πολύχρωμη τρούφα, εγώ εδώ τα ένωσα ανά δυο με μερέντα ή μαρμελάδα από τις

Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *