Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Για το monkey bread με κλασική κουβερτούρα και σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ θα χρειαστούμε :

  1. Κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  2. Σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ
  3. Κανελοζάχαρη

 

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *